Huawei kijelző javítás

Bízzd hozzáértő, igazi Huawei szakértőkre hibás vagy sérült kijelződet! Hozd be személyesen vagy válaszd szervizfutár szolgáltatásunkat.

Huawei kijelző csere

Miért bízd ránk

A Huawei telefon kijelző cserére, megfelelő eszközháttérrel és magas szakértelemmel vagyunk felkészülve. 

Gyári minőség

Gyári minőséggel megegyező cserekijelzőket biztosítunk minden ügyfelünknek

Javítás garancia

Az elvégzett kijelző cserére és a kijelzőre 6 hónap garanciát vállalunk

Gyors javítás

Délelőtt behozott készülék az esetek többségében legkésőbb délutánra már elkészülnek

huawei kijelző csere

Megfelelő eszközök

Modern szerviz eszközeink lehetővé teszik a lehetetlennek tűnő javítások elvégzését is

Tapasztalt csapat

A javításokat szakképzett, kiváló szervizesek végzik, a legkorszerűbb eszközökkel

Elérhető árak

Kedvező árakkal és hétről-hétre frissülő akciókkal várunk budapesti üzletünkben

Milyen kijelzőket szerelünk be?

Csak és kizárólag gyári minőségű cserekijelzőkkel dolgozunk, így ha minket választasz, garantáltan észre sem veszed majd a különbséget a régi és az új képernyő teljesítménye között. Nagyon lényeges, hogy mi az AMOLED kijelzőket kizárólag prémium minőségű AMOLED kijelzőkre cseréjük, és nem az olcsóbb, gyengébb tulajdonságokkal rendelkező LCD-re.

Hogyan történik egy kijelző csere?

Minden esetben típusfüggő, hogy milyen munkafolyamatokra van szükség a kijelző cseréjéhez. Bizonyos modelleknél teljesen szét kell szerelni a készüléket, míg más típusoknál egyszerűbben hozzá lehet férni a panelhez. Munkatársaink minden esetben a megfelelő célszerszámok alkalmazásával, magas szintű szaktudással végzik el a kijelző cseréjét, hogy ne csak az alkatrészek, hanem a szerelés minősége tekintetében egyaránt a legjobbat kaphasd.

Kijelző csere akciók

Huawei P20 Lite szerviz árak

Huawei P20 Lite kijelző csere akció

̶24.̶9̶0̶0̶ Ft helyett csak 22.900 Ft

Huawei P30 Lite szerviz árak

Huawei P30 Lite kijelző csere akció

̶2̶9̶.̶9̶0̶0̶ Ft helyett csak 26.900 Ft

Huawei Y6 szerviz árak

Huawei Y6 2018 kijelző csere akció

̶1̶9.̶0̶0̶0̶ Ft helyett csak 17.900 Ft

Huawei Mate 20 Lite szerviz árak

Huawei Mate 20 Lite kijelző csere akció

̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t helyett csak 21.900 Ft

Ezért ne csináld otthon

Mert megfelelő felszerelések és a kapcsolódó szaktudás nélkül csak nagyobb kárt teszünk benne! Egy Youtube-videó alapján még nem lehet nekiállni a kijelző cseréjének, hiszen rengeteg tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy a telefon szétszerelése közben ne tegyünk kárt más alkatrészekben, amivel a készülék a fontos adatainkkal együtt könnyedén menthetetlenné válhat. Ezen felül minden cserélt kijelzőre garanciát adunk, így egy ideig biztosan nem kell aggódnunk a panelhez kapcsolódó problémák vagy meghibásodások miatt! Piacvezető Huawei szervizként nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb minőséget kaphassák mind a cserekijelzők, mind a javítási munkálatok terén, méghozzá kompromisszummentes megoldások, tapasztalt szervizesek és elérhető árak társaságában. Ha felkeltettük a figyelmed, keress minket bizalommal!

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt Ügyfeleink elégedettsége okozza. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a szervizünkből minden ügyfél elégedetten távozzon.

Iván Váradi
Iván Váradi
2023-02-10
Gyors, precíz munka!!! Köszönöm!
Tamás Szacker
Tamás Szacker
2023-01-09
Gyors, megbízható szolgáltatás, korrekt áron. 🙂
zala zsuzsa
zala zsuzsa
2023-01-06
Rendkívül jó tapasztalat. Kedves segítőkész szakemberek. Gyorsan és kedvező áron segítettek a problémám megoldásában. Aksi csere. Részemről csakis 5* Jó szívvel ajánlom őket!
Istvàn Horvàth
Istvàn Horvàth
2022-11-16
A telefonom összetörtt de durván előlap hátlap kuka a telefon mint a kifli és szépen megjavították! ( köszönöm!)
György Száli
György Száli
2022-10-05
Segítőkész, pontos minőségi munkavégzés jellemző!

Ezért ne halogassuk

Egy megsérült vagy hibás kijelző cseréjének halogatása rengeteg olyan problémát idézhet elő a későbbiekben, melyek megelőzhetők lettek volna egy időben elvégzett kijelző cserével.

Példának okáért egy jelentéktelennek tűnő hibajelenség a háttérben fokozatosan egyre súlyosabbá válhat, ezáltal később már csak más alkatrészek cseréjével együtt lesz orvosolható, de akár további hibákat is előidézhet. Ami tehát kezdetben olcsón javítható lett volna, az néhány hónap elteltével már sokkal nagyobb költségeket jelenthet. A kijelző csere kapcsán a késlekedés ráadásul később többszörösen megbosszulhatja magát. Amíg ugyanis a készülék még megfelelően működik, mi dönthetünk arról, hogy mikor visszük szervizbe, azaz szabadon alakíthatjuk a beosztásunkat, de ha a helyzet súlyosbodik, akkor ez a probléma mindent felülírhat, és azonnali beavatkozásra van szükség, hiszen okostelefon nélkül ma már senki sem tud élni.