Rólunk

Egy kicsit rólunk

Garancián túli Huawei szervizünk 2016-tól működik. Csapatunk hosszú évek óta foglalkozik Huawei telefonok szervizelésével. Hetente több száz Huawei telefon fordul meg a kezeik között. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért kizárólag gyári minőségű Huawei alkatrészeket építünk be. A lehető legtöbb  alkatrészt készleten tartjuk, így a javításokra nem kell napokat várnod, a legtöbb esetben pár óra alatt végzünk a javítással. Mára büszkén kijelenthetjük, hogy Magyarország kedvenc Huawei szervizeként működünk. 

Huawei kijelző javítás
Honor 7 hátlap csere

Modern szerviz eszközök

Több szervizben is jártál már Huawei mobiloddal, de a problémádat nem tudták orvosolni? Nálunk a garancián túli javításokat szakképzett, kiváló szerviztechnikusaink végzik, a legkorszerűbb szerszám és eszközháttérrel. Szerviz csapatunknak nem létezik lehetetlen feladat. Modern szerviz eszközeink lehetővé teszik a legnehezebb és legrejtélyesebb hibák feltárását és megoldását.

Miben vagyunk mások?

Rengeteg Huawei szerviz található ország szerte, de ilyen magas szakértelemmel és ügyfélbarát hozzáállással csak nálunk találkozhatsz!

Ügyfélbarát hozzáálás

Számunkra a legnagyobb örömöt Ügyfeleink elégedettsége okozza. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a szervizünkből elégedetten és problémamentesen távozzon az Ügyfél.

Magas szakértelem

A javításokat szakképzet és kiváló szerviztechnikusaink végzik. Szervizünk tagjai 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Hetente több szár Huawei telefon fordul meg a kezeik között.

Gyors javítás

Nálunk garantáltan nincs több napos vagy akár több hetes várakozási idő. Sok ezer raktáron lévő Huawei alkatrésszel rendelkezünk, így a legtöbb készüléket pár óra alatt megjavítjuk.

Ügyfeleink véleménye

Számunkra a legnagyobb örömöt Ügyfeleink elégedettsége okozza. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a szervizünkből minden ügyfél elégedetten távozzon.

Munkáink képeken

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért kizárólag gyári minőségű Huawei alkatrészeket építünk be

Kapcsolat

Üzlethelyiség

Budapest
Hegedűs Gyula u. 15, 1136

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 09:00 – 18:00

Közösségi média