Huawei P20 Lite kijelző csere

A Huawei P20 Lite esetében a kijelző meghibásodását a legtöbbször valamilyen külső erőhatás idézi elő, ezáltal nagyobb karcolódás, repedés vagy törés. Az alkatrész cseréjére azonban nem csak ilyen esetben van szükség, hiszen az érintőpanel problémája, a foltok és csíkok megjelenése vagy az vibrálás egyaránt csak így orvosolható.

Javítás ára: 22.900 Ft

Javítási idő: Érdeklődj!

Huawei P20 Lite kijelző

A Huawei P20 Lite esetén egy 5,84 hüvelykes LTPS IPS LCD kijelző gondoskodik a magas minőségű megjelenítésről, mely mai szemmel már kicsit vastagabb, de kifejezetten ízléses kávákkal, valamint egy nagyobbacska szenzorsávval lett megtörve. A panel az előlap 80,5 százalékát foglalja el, így kifejezetten jó arányt tud felmutatni a maga kategóriájában, miközben teljesítménye egyaránt figyelemre méltó.

Az 1080×2280 képpontos felbontás mellett ugyanis 19:9-es képarány, valamint 432 ppi-s képpontsűrűség jellemző rá, de mivel a kapacitív IPS panel 16 millió árnyalat megjelenésére alkalmas, ezért a színhűség tekintetében sem lehet rá panasz. Mindezt a gyártó 60 Hz-es képfrissítési rátával támogatta meg, hogy gyors mozgás közben is a lehető legfolyamatosabb képalkotást kapjuk tőle.

Huawei P20 Lite kijelző

Egyéb Huawei P20 Lite javítások

A részletes Huawei P20 Lite javítások megtekintéséhez kattints a képekre.