Huawei P10 Lite akkumulátor csere

Rendeltetésszerű használat és nagy odafigyelés mellett is minden okostelefon akkumulátora veszít a teljesítményből két év után. Ha többször kell tölteni, rövidül az üzemidő vagy nehezebben tartja meg töltését, akkor a Huawei P10 Lite esetében is cserélni kell az akkumulátort, mely gyors megoldás a problémára.

Javítás ára: 10.000 Ft

Javítási idő: Érdeklődj!

Huawei P10 Lite akkumulátor

A maga kategóriájában a Huawei P10 Lite egy kifejezetten nagy teljesítményre képes, 3000 mAh-s Li-Po akkumulátorral rendelkezik, mely ragasztott formában került a készülékház belsejébe, így cseréje minden esetben szakértő kezeket kíván. A készülék kizárólag a vezetékes töltést támogatja, azonban nem okoz problémát neki a 18W-os gyorstöltés, amit szabvány microUSB 2.0 csatlakozón keresztül, illetve a dobozában tartozékként megtalálható töltővel érhetünk el.

A 3.7V feszültségre képes akkumulátor a Lítium Polimer technológián alapul, mely a szintén nagy sikerrel alkalmazott Li-ion továbbfejlesztett változata. Legnagyobb előnye, hogy csak minimális mértékben található benne folyékony elektrolit, az anód és a katód elválasztásához polimerközeget alkalmaztak, aminek jóvoltából sokkal vékonyabb és rugalmasabb cellák, illetve akkumulátorok készülhettek, hiszen megszűnt a folyadékszivárgás elleni védelem problémája.

Huawei P10 Lite akkumulátor

Egyéb Huawei P10 Lite javítások

A részletes Huawei P10 Lite javítások megtekintéséhez kattints a képekre.