Huawei kijelző csere a 13. kerületben

Huawei kijelző csere a 13. kerületben

Huawei kijelző csere a 13. kerületben? Budapesti okostelefon szervizünk gyors határidőkkel, kimagasló szakértelemmel és természetesen garanciális munkavégzéssel vállalja a betörött, elrepedt vagy más okból kifolyólag meghibásodott kijelzők cseréjét.

Boltunk Lipótvárosban, a 13. kerület szívében helyezkedik el, a Hegedűs Gyula utca 15. szám alatt, közvetlenül a Radnóti Miklós utca és a Katona József utca keresztezésében. Ez különösen előnyös, hiszen érkezzünk akár autóval, akár tömegközlekedéssel akár gyalog, megközelíthetőségünk senkinek sem okoz problémát.

A Huawei kijelző csere a 13. kerületben a mi szervizünkben mindig kimagasló ügyfélközpontúsággal történik. Bárki fordul hozzánk a javítás érdekében, a segítő szándék, a közvetlen hangvétel nálunk alapvető, miközben természetesen valóban mindent elkövetünk azért, hogy megoldjuk a problémát.

Természetesen nemcsak kijelző cserével foglalkozunk, a Huawei telefonjainak valamennyi hibáját képesek vagyunk orvosolni, legyen szó az akkumulátorról, a hangszóróról vagy éppen a töltőcsatlakozóról.

Ha problémája akadt okostelefonjával: Huawei kijelző csere a 13. kerületben.

Mikor van szükség Huawei kijelző cserére?

Márkától függetlenül minden okostelefonról elmondható, hogy a kijelzője a legsérülékenyebb pontja. Elegendő egy kisebb külső hatás ahhoz, hogy az érzékeny panel elrepedjen vagy eltörjön.

Hiába fejlődnek ugyanis a kijelzővédelmek, azok inkább a karcolások ellen nyújtanak ma már meglepően jó protekciót, azonban ha a készülék betonra esik vagy nagyobb erőhatás éri, akkor a panel ugyanolyan könnyen meg tud hibásodni, mint az évekkel ezelőtt megjelent modelleknél.

A legtöbbször tehát akkor van szükség kijelző cserére, ha a panel eltörött, elrepedt vagy köznyelven szólva „befolyt”, és teljesen használhatatlanná vált. Természetesen a kijelző cseréjével akkor se várjunk, ha úgy törött el, hogy az eszköz még használható maradt.

Mennyibe kerül és mitől függ egy Honor kijelző csere ára?

A külső védőüveg ugyanis könnyedén tud sérüléseket okozni szilánkos törések esetén, illetve elveszíti ellenállóságát a kosszal, a porral, illetve a nedvességgel szemben, emiatt pedig akár súlyosabb, költségesebb javítást igénylő hibák is jelentkezhetnek.

Természetesen egy telefon kijelzője más okból kifolyólag is meghibásodhat, így előfordulhat nem látható, belső hiba, amikor a panel egyszerűen nem kapcsolható be, nem reagál az érintésünkre, esetleg csak bizonyos pontokon, sőt csíkozódás, foltosodás és más egyéb problémák is jelentkezhetnek ilyenkor.

Ha meghibásodott a képernyő, ne próbálja otthon megjavítani készülékét, hiszen a Huawei kijelző csere a 13. kerületben is elérhető már magas szakmai háttérrel, megfizethető árakkal és szervizgaranciával.

Hogyan zajlik egy Huawei kijelző csere?

Hogy miért nem érdemes otthon kísérletezni egy Huawei kijelző cserével? Ennek több oka is van!

Egyrészt már a megfelelő minőségű cserealkatrész beszerzése is gondot okozhat, másrészt az emberek többségének sem a megfelelő szerszámai, sem a szükséges gyakorlati háttere nincs meg ahhoz, hogy elvégezzék ezt a beavatkozást.

Kevesen tudják ugyanis, hogy egy Huawei kijelző csere közel sem csak abból áll, hogy kiemeljük a kijelzőt, az újat pedig a helyére pattintjuk. Amennyiben ennyire egyszerű lenne az egész, nem lenne szükség okostelefon szervizekre sem.

A beavatkozás ennél sokkal komplikáltabb! Minden Huawei telefonra igaz, hogy kijelzőjük hozzá van ragasztva a készülékházhoz, és már ennek az eltávolítása is jelentős nehézséggel járhat. Egyetlen rossz mozdulat elegendő ahhoz, hogy végérvényesen javíthatatlanná tegyük telefonunkat.

Mikor kell cserélni egy Honor kijelzőt?

Ez pedig még csak a szétszerelés, a készülék összerakása, a kijelző ismételt ragasztása szintén nagy gyakorlatot, nem mellesleg pedig speciális ragasztó beszerzését kívánja.

Ennél is nagyobb probléma, hogy egy egyszerű kijelző cseréhez gyakran az egész készüléket meg kell bontani. Nem ritka, hogy a hátlapot is el kell távolítani, illetve kiszerelni néhány belső hardverelemet a kijelző lecsatlakoztatásához.

Amennyiben nem ismerjük az adott típus sajátosságait, visszafordíthatatlan károkat tehetünk a készülékben egyetlen rossz mozdulattal. Ezek az ismeretek azok, amelyek indokolttá teszik a szervizek létjogosultságát.

Huawei kijelző csere a 13. kerületben – így lehet eljutni hozzánk!

Amint azt már fentebb többször is leírtuk, okostelefon szervizünk Budapesten, a 13. kerületben található, méghozzá egy kifejezetten forgalmas csomópont mellett, hiszen itt van a közelben a Nyugati-pályaudvar és a Jászai Mari tér, ezáltal bármivel is érkeznek ügyfeleink, megközelíthetőségünk nem lehet kérdés.

Szervizünk közelében metró-, busz-, villamos- és trolimegálló is van, így a főváros másik végéből, sőt a vidékről érkezők egyaránt könnyen megtalálhatnak minket. 

Boltunk ráadásul könnyen felismerhető, rögtön az utcafrontról nyílik, sőt mozgáskorlátozott bejáróval is rendelkezik, így a kerekesszékesek vagy a babakocsival érkezők egyaránt könnyen bejuthatnak hozzánk.

Huawei kijelző csere a 13. kerületben? Lássuk, hogy miként közelíthet meg minket a legegyszerűbben!

13. kerületi telefon szervizünk megközelítése autóval

Ha valaki autóval szeretné megközelíteni telefon szervizünket, nagyon fontos odafigyelnie arra, hogy a Hegedűs Gyula utcán egyirányú forgalmi rend van. Részben emiatt nem túl forgalmas, ugyanakkor közel sem mindegy, hogy honnan fordulunk rá.

Szervizünk utcája kizárólag a Váci útról elérhető Katona József utcáról vagy a Szent István körútról közelíthető meg autóval. Parkolóhelyek tekintetében az a tapasztalatunk, hogy üzletünk előtt gyakran vannak szabad helyek, de amennyiben éppen egy forgalmasabb időszakban érkeznénk, akkor sem kell aggódni.

A környező utcákban ugyanis szintén rengeteg megállási lehetőség van – köztük természetesen mozgássérült parkolók is –, így maximum néhány perc sétával könnyedén meg lehet közelíteni minket.

Amennyiben nem szeret az utcán parkolni, alternatíva lehet a Váci út mellett elterülő Westend bevásárlóközpont vagy a környező utcákban elérhető éjjel-nappali mélygarázsok használata.

13. kerületi telefon szervizünk megközelítése busszal

Különösen szerencsés, aki busszal szeretné megközelíteni telefon szervizünket, hiszen rengeteg járat elhalad, illetve megáll a közelben, így a 9-es, a 26-os, a 91-es, a 191-es, a 226-os és a 291-es busz útvonala is itt fut a közelben.

A legjobb alternatívát azonban a 15-ös busz jelenti, hiszen ehhez a járathoz szervizünk utcájában található egy megálló, így ebben az esetben kell a legkevesebbet sétálni hozzánk.

13. kerületi telefon szervizünk megközelítése metróval

Aki metróval érkezne szervizünkbe, annak a 3-as metrót kell választania, hiszen a Nyugati-pályaudvarnál megtalálható megállótól mindössze néhány perc sétára elérhetőek vagyunk.

13. kerületi telefon szervizünk megközelítése villamossal

A villamosok közül a 4-es 6-os útvonala a legkedvezőbb, ha valaki ellátogatna szervizünkbe, hiszen az általa érintett Jászai Mari téri megállótól néhány perc alatt el lehet jutni hozzánk egy rövid sétával. Ezen felül a 2-es és a 23-as villamosvonal néhány megállója is közel van hozzánk.

13. kerületi telefon szervizünk megközelítése trolival

Amennyiben trolival szeretünk közlekedni, telefon szervizünk közelében a 73-as, a 75-ös, valamint a 76-os trolik rendelkeznek megállóval.

Huawei kijelző csere a 13. kerületben? Nálunk a gyorsaság és a precizitás a legfontosabb!

Bár a kisebb javításokat igyekszünk 1-2 órán belül kivitelezni, a Huawei kijelző csere azonban a nagyobb beavatkozások közé sorolható, ebből kifolyólag pedig a legtöbbször nem tudjuk aznapra vállalni az új alkatrész beépítését, hiszen maga a szerelés és a ragasztók száradási ideje sem teszi ezt lehetővé.

Ettől függetlenül tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek nagyon fontos a telefonja, ezért mindent megteszünk azért, hogy a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük a Huawei kijelző cserét.

Mivel nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ezért a legtöbb javítást általában másnapra el tudjuk végezni, de a gyorsaság mellett a precizitásra is nagy figyelmet fordítunk, hiszen számunkra fontos, hogy az elvégzett munka megfelelő minőségét képviseljen.

Emiatt minden kijelző cserére szerviz garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy amennyiben a kijelzőből vagy a munkánkból kifolyólag ismételt meghibásodás következik be, azt hat hónapon belül garanciálisan orvosoljuk.

Szervizes kollégáink nemcsak nagy tapasztalattal rendelkeznek, hanem minden olyan felszereléssel és eszközzel el vannak látva, ami segítséget nyújt a javítás szakszerű elvégzésében.

Ha Huawei kijelző csere a 13. kerületben, akkor Okostelefon Szerviz!

Végül, de nem utolsó sorban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a Huawei kijelző csere a 13. kerületben nálunk minden esetben a probléma feltárásával kezdődik. Maga a bevizsgálás teljesen ingyenes, így nincs vesztenivalója annak, aki minket választ.

Csak a pontos diagnózis után adunk árajánlatot a javításra, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt rejtett költségek nélkül tudjuk garantálni ügyfeleink számára, így a végösszeg mindig pontosan annyi lesz, amennyi előzetesen kijelölésre került.

Ha tehát elromlott a telefonja, akkumulátor vagy kijelző cserére lenne szükség, esetleg más hardveres, netán szoftveres problémába ütközött, akkor keressen minket bizalommal, hiszen szervizünk valamennyi Huawei készülék esetén gyors megoldást nyújt.

Elérhetők vagyunk telefonon (06 70 207 5801), e-mailben (info@huaweiszerviz.com), de ügyfeleink bátran kereshetnek minket személyesen 13. kerületi szervizünkben is (Budapest, Hegedűs Gyula u. 15).

Bejegyzés megosztása

Legutolsó blogbejegyzések